Kosmo mermeri dhe graniti ju ofron kualitete të larta dhe përpunim kualitativ i mermerit dhe granitit për zbukurimin e dyshemeve dhe mureve, prathë të dritareve, banake për kuzhina dhe shanke, banjo, përpunime të kaminëve, përpunim të granitit dhe mermeri tavolina, dhe produkte tjera komerciale dhe industriale dhe objekte rezidenciale.


Kaminëve


Kuzhina


Banjo


Tavolina


Dyshemeve dhe Mureve


Shkallët


Dritareve


3D