Për Kompaninë

Kosmo mermeri dhe graniti është lider në tregun e Maqedonisë oferta të khasës së parë, mermere eksklusive dhe të ralla prej vendeve më esklusive nëbotë.

Kompania e jonë është e formuar më vitin 1990 si firmë familiare nga Z.Velibor Antiq, i cili në 30 vitet e kaluara ka përvojë në përpunimin e gurit (mermerit dhe granitit) transportues dhe promotor shumëvjeqar në të gjitnë botën për mermerin e bardhë të prilepit „Sivec“ për të cilin në tërë botën ka lëvdata dhe merita të mëdha. Kosmo përpunon produkte finale kualitative për rregullimin dhe zbukurimin e ambientit tuaj. Jemi të furnizuar me mjete moderne Italiane për prerjen dhe përpunimin e mermerit dhe granitit, ndërsa ekipi jdnë do të ju dalë para për dëshirat e juaja, që vendi ku jetoni dhe punoni të jetë i zbukuruar me gurë kualitativ. Jemi të gatshëm të ju ofrojmë diqka të re dhe ekskluzive në treg i përpunuar me kualitet të kartë i cili do ti kënaqë nevojat e të gjith konsumatorëve.

Kënaqësia e jonë është kur kemi klient të kënaqur me të cilët e ndajmë bukurinë e gurëve të përpunuar. Ajo, bukuri arjedh nga natyra, ndërsa misioni jonë është ti zbukurojmë shtëpitë dhe ambientet e punës suaj.


Portfolio

Mermerët dhe granitët tona janë të vendosura në shumë shtëpi, rezidenca,
zyre, restorane, kafeteri, hotele, e tjer në Shkup dhe Maqedoni.

 • Hotel „Holidej Inn“ - Shkup
 • „TCC Placa“ (Beko) - Shkup
 • Ndërtesa „Gracija“ (Fasada/Shkallët) - Shkup
 • Restoran „Vodenica“ (Vinski Klub) - Shkup
 • Restoran „Veneto“ - Shkup
 • Hotel „Karposh“ (Zbukurimet në Banjo) - Shkup
 • Rezidenca e Ambasadës së Suedisë - Shkup
 • Detaje në Ambasadëne e Amerikës - Shkup
 • Ndërtesën e Drejtësisë „Rio Kafe“ - Shkup
 • Ndërtesën e Drejtësisë „EAM Konferenca“ - Shtip
 • Objekti „Hiperium“ - Shkup
 • Objekti „Grawe“ - Shkup
 • Palata Ristiqeva - Shkup
 • Ndërtesa „Detoil“ - Shkup
 • Dhe shumë rezidenca private, ndërtesa dhe objekte afariste në
  Maqedoni.